ANUNȚ - ADUCERE LA CUNOȘTINȚA PUBLICĂ A PROIECTELOR DE HOTĂRÂRE ÎNIȚIATE

Având în vedere prevederile art. 134, alin. (5)  din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, coroborat cu art. 7, alin. (1), lit. “a” din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, s-a procedat la publicitatea proiectelor de hotărâri inițiate și care  urmează a fi supuse dezbaterii / analizării în cadrul comisiilor de specialitate, iar ulterior plenului.

            Se aduc la cunoștință publică, prin afișare la sediul instituției și pe site-ul  https://comunaalunis.ro următoarele proiecte de hotărâri :

 

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de tarifare pentru perioada 2024-2028 aferentă Contractului de finanțare nr. 7/30.04.2024 pentru implementarea proiectului cod SMIS: 319082 - “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţele Cluj şi Sălaj în perioada 2014-2020, etapa a II-a”

                   Inițiator : Sav Mihai – primar

            2.  Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei pentru evaluarea şi selecţia cererilor de sprijin financiar în procedura de acordare de la Bugetul local de venituri și cheltuieli al Comunei Aluniș a sprijinului financiar pentru unitățile de cult  aparţinând cultelor religioase  recunoscute din România care funcționează pe raza u.a.t.

                   Inițiator : Sav Mihai – primar

           

           Publicitatea proiectelor de hotărâri s-a efectuat prin afişare la sediul Consiliului local al com. Aluniş, în ziua de 11 iulie 2024, ora 15,00 și pe site-ul https://comunaalunis.ro.