ANUNȚ - ADUCERE LA CUNOȘTINȚĂ PUBLICĂ PROIECTE DE HOTĂRÂRE INIȚIATE

ANUNȚ - ADUCERE LA CUNOȘTINȚĂ PUBLICĂ PROIECTE DE HOTĂRÂRE INIȚIATE

trativ, coroborat cu art. 7, alin. (1), lit. “a” din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, s-a procedat la publicitatea proiectelor de hotărâri inițiate și care  urmează a fi supuse dezbaterii / analizării în cadrul comisiilor de specialitate, iar ulterior plenului.

            Se aduc la cunoștință publică, prin afișare la sediul instituției și pe site-ul  https://comunaalunis.ro următoarele proiecte de hotărâri :

 

1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea acoperirii definitive a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2023,  din excedentul  cumulat înregistrat în Bugetului local de venituri și cheltuieli al comunei Aluniș

                   Inițiator : Sav Mihai – primar

            2. Proiect de hotărâre privind aprobarea excedentului Bugetului local de venituri și cheltuieli al comunei  Aluniș înregistrat la data de 31.12.2023 și a modului de utilizare al acestuia

                   Inițiator : Sav Mihai – primar

           

         Publicitatea proiectelor de hotărâri s-a efectuat prin afişare la sediul Consiliului local al comunei Aluniş, în ziua de 04 ianuarie  2023, ora 14,00.